Ä som i Äntligen!!!

Äntligen är vi klara med de större projekten i vardagsrummet. Nu är den nya väggen målad, fast inte slät utan den är rappad, så den är knottrig så att säga. Tapeter är uppe och golvet är lagt, nu är det bara att städa undan och sedan är det dags att bära kartonger.

189340-23

Den vita väggen är svår att se, men mer bilder kommer senare.

Rust rust rust

De senaste veckorna har främst bestått av rust och massa byggdamm, ett hårt liv för min alldeles egna byggarbetare aka Fredde. :) Men ack så fint det blir, vilket jäkla jobb han gjort är såå  stolt över honom. Lägger in lite bilder...

 
Fredde i högsta hugg med kofoten, visar alla fackmän hur det ska gå till.

 
Delar av väggen är borta in till köket.

 
Borta!!


"Osså tar man några gipsskivor, och tjoop tjoop så har man en vägg." :) (Kloka ord från byggmästarn.)

Besök och lite rust

Hm, jag som skulle försöka hålla den här uppdaterad..... Nåja.

Förra helgen va mamma och hennes sambo Roger här, de började sin husvagnssemester med en liten tripp hit. Vi passade på att åka förbi Forsmark och Öregrund, det blev en båttur och sedan middag med Fredriks föräldrar, visning av huset, middag på Los Sombreros i Gävle, en promenad i Boulogneskogen (eller hur det nu stavas) i hopp om en mjukglass. tråkigt bara att det var så få dagar, det är så mycket man vill hinna med, men det kommer väl fler tillfällen.

I huset har det hänt lite grejer, nu har vi fixat fogen mellan mosaiken och bänkskivan i köket, lite lister har målats och kommit på plats, taket i köket håller på att målas, utemöblerna står uppställda och klara att användas, taklisterna i köket har plockats ner, tapeterna i vardagsrummet har börjat åka bort och Fredrik har börjat ta upp hålet i väggen i vardagsrummet. Spännande att se förändringarna. :) Det är mycket att göra med samtidigt väldigt väldigt kul.

RSS 2.0