Vilse i djungeln

Som jag skrev i förra inlägget var jag barnfri häromdagen så glad i hågen begav jag mig in till stan. Styrde näsan mot redan utvald jaktmark, H&M's nedre plan, men gissa om jag gick vilse i djungeln och inte vilken djungel som helst... BH-djungeln!!! Det värsta man kan göra är att shoppa bh:ar när man är själv på stan. Till att börja med gäller det att hitta rätt storlek, man tror man ska ha samma storlek hela tiden men icket. Har själv kört med C80, men så fick jag veta att om kupan känns bra men bandet kring kroppen är för tajt ska jag gå på B85, eller är det för löst är det D75 som gäller. Logiskt va?! Usch och fy säger jag bara, tror jag stod och provade olika modeller och storlekar i säkert 50 min och finns det något drygare än att plocka på sig ett gäng, in i en provhytt, klä av sig, prova, klä på sig igen, ut och kolla på nya storlekar och sedan samma visa igen.... *SUCK* Nä ska se till att leta upp en butik som verkligen kan hjälpa en att hitta rätt, då spelar det ingen roll om man får betala några 100kr extra, ska ha mig en bra bh och har man fått hjälp en gång så ska det väl inte vara helt omöjligt att hitta rätt modell och storlek nästa gång. Hittade i alla fall två stycken, men tyvärr vet jag inte om jag är nöjd. :(

Mötte sedan upp Fredrik på Café Java där det blev varsinn taco foccacia och till efterrätt tog jag en stor brownie och Fredrik en bit snickerstårta. Mumma!

Sen var det bara hem och hämta lill-kisen, gosa med han lite innan läggdags.

Får väl se när nästa utflykt blir och vad man kommer hem med för byte då. ;)


Betydligt bättre

Förkylningen har blivit betydligt bättre nu, klart man hostar lite och tendens till tät näsa men det är inget att jämföra med hur det var tidigare. Annars är det bara lugnt här, eller lugnt och lugnt, kan det blir lugnt när man har en snart 6 mån kille här hemma?! Han håller en sysselsatt i alla fall. =) Imorgon är jag barnledig så då blir det att passa på att åka in till stan och se om man kan fynda något. Hade väl hoppats på något till mig själv men det kanske slutar med att kassarna är fyllda med grejer åt grabben, men det är väl så att  vara småbarnsförälder.

Nä har visat att jag lever så nu får det vara bra för idag. ;)

Fy...

Usch så jobbigt, har åkt på en förkylning som jag bara vill ska vara över. Hade 39 graders feber helgen som va, men nu dras jag med en hemsk hosta och är mycket mycket tjock i halsen. Det värsta är kvällarna då jag ska sova, hostar som aldrig förr och håller Fredrik vaken. Han som redan har svårt att somna, känns inte kul att vara en bidragande del till att han får ännu mindre sömn. :( Ingenting hjälper av det jag har hemma, Bisolvon, Strepsils + några tabletter som ska tunna ut tjockt slem. Måste kolla om det går att få tar i lite hostmedicin imorgon som verkligen hjälper.

Nä måste se om jag kan sova nu.

Blir jag förvånad...?

Verkar vara en återkommande åkomma att aldig kunna uppdatera denna blogg som  det är tänkt. Än en gång har det gått alldeles för lång till mellan inläggen, kan väl inte säga att det ska bli skärpning eftersom jag vet nästan till 100% att nästa inlägg eller inlägget efter det kommer säkerligen vänta på sig. Nåja, man får göra vad man kan när man väl håller på.

Nu har vi ju avklara jul och nyår och byxorna har nog aldrig känts så trånga. Man äter alldeles för mycket under de här veckorna, man vet att man borde inte ta den där kakan eller ta en portion till av den goda gratängen men det går bara inte att stå emot. Vilken svag själ man har... Men i nästa tanke tänker man att det inträffar ju bara en gång om år så varför inte passa på, så får man se till att snåla in på godsaker resten av året. Kan väl lugnt säga att i år har jag valt att gå på det sistnämnda, det har varit så mycket gott som man måste prova på. Nä det är väl dags med gröt och grönsaker hädanefter så kanske man kan vara klar för Beach 2009....

RSS 2.0