Tänker på dig!

Läste på en barndomskompis blogg att hennes mamma utan förvarning gått bort för ett par dagar sedan. Det är svårt att fatta att hon inte finns mer, vet inte vad jag skulle göra om någon av mina föräldrar skulle försvinna ur mitt liv. En tanke man inte vill tänka.

Ville bara säga till min vän att jag tänker på dig!
Tusen kramar


Spindel vs Sopskyffel

Igår gjorde jag och Fredrik en fasansfull upptäckt, vi har en hemsk inneboende..denna vedervärdiga varelse!


Notera storleken mot den där kabelgrejen (kommer inte på vad de heter...)

Som sagt vi såg den igår men eftersom båda hatar spindlar vågade ingen av oss göra något åt saken innan den kröp iväg och gömde sig. Men så var den framme och visade sitt fulla tryne nu på morgonen. Så med en sopskyffel i högsta hugg blev det en jakt på liv och död. Rädd som få och med en enda tanke, döda spindeln, står jag och stampar och hugger med sopskyffeln och skriker "Die die die!!!". Efter någon minuts frenetiskt stampande verkar det som att spindeln tillslut mött sin överman....eller kvinna i det här fallet. Bredvid mig ser jag Neo sitta och nästan kiknar av skratt, tja det måste ju ha sett för roligt ut, får verkligen hoppas att man inte har någon dold kamera hemma.

Men vad tror ni jag upptäcker när jag kommer in efter att ha sövt Neo ute i vagnen?! Jo den rackaren lever fortfarande, så vi gör om samma procedur igen, sopskyffel möter än en gång spindeln och den här gången går sopskyffeln ur striden som vinnare och vad som fanns kvar av spindeln spolades ner i toaletten.


Dagens vinnare!


Passa på

Det är bäst att passa på...., mitt tangentbord vill inte riktigt som jag vill och bestämmer sig lite då och då att lägga av, så nu när det funkar är det bäst att fixa ett inlägg.

I måndags kom min mamma och hennes sambo hit på semester med husvagnen. Snacka om att de lyckades pricka rätt vecka att komma, vi har ju verkligen haft ett toppen väder, nästan lite för varmt ibland. ...tala om att man är tråkig, man är verkligen en typisk svensk som bara ska klaga. Nu har vi faktiskt ett toppen väder och då gnäller man på att det är för varmt, och är det inte sol och fint så är det för kallt och man klagar på att det aldrig är sol.

Nåja eftersom solen varit framme så mycket så har man passat på att sola så gott man kan och lite färg har jag väl fått. Så härligt att få lite solbränna, man känner sig så pigg osså ser man ju så mycket fräschare ut.

Bäst att sluta medan turen håller i sig.

RSS 2.0