Brandlukt

Blev middag på Harnäskiosken idag, de har de bästa hamburgare jag någonsin ätit. Kommer ni till Skutskär ska ni stanna till där, ett hett tips.

Medan vi satt där såg vid 3 brandbilar svänga in till ett bostadsområde i närheten av restaurangen, och lite senare när vi var på väg hem mötte vi en ambulans.
Ute känner man nu också en väldig brandlukt, faktiskt så man kände det inne hos oss också. Allt man kan tänka är stackars den familj som det brinner hos. Man kan ju bara hoppas att det är någon övergiven byggnad eller liknande så det inte är någon familj med barn som just förlorat allt de äger och har.

Skickar en tanke...

Kors i taket

Kors i taket tänker väl den som är in här nu och det kan man väl lugnt säga. Tänkte jag skulle försöka sparka liv i bloggen, men hoppas inte på för mycket!!
Sitter man minst 8 timmar vid datorn på jobbet om dagarna så är man inte direkt sugen att sätta sig när man kommer hem, men vi får väl se var det bär.

Är förkyld igen, eller igen är väl dumt att säga eftersom den förkylning jag fick för ett par veckor sedan håller sig kvar. Har haft en mycket irriterande hosta och tack och lov verkar börja avta. Det behövs kan jag lugnt säga, fick inte många timmars sömn i natt. Man får låtsas vara en hårding så ska man nog lura iväg förkylningen.


RSS 2.0