Snögubbar och häxor

I fredags när vi skulle lägga oss där vid 0:30 tiden kikade jag ut genom fönstret och fick världens chock. Det snöade!!! Och rätt skapligt med snö kom det också, hade redan hunnit lagt sig på marken. I bara t-shirt, kallingar och tofflor hann Fredde ut en sväng i snön och trappa lite. Det knarrar ju så härligt. :) Trodde väl aldrig att snön skulle ligga kvar, men när jag steg upp igår låg snön så stilla kvar. Åh så mysigt det är med snö....vilket får mig att minnas att vi måste nog köpa någon typ av spade så vi kan skotta snö i vinter. Än är det väl ingen brådska men rätt vad det är har vi snö upp till käna och ingen spade. Ute på gården stod en jättefin snögubbe som idag tyvärr är huvudlös eftersom all snö tinat bort. :/

Snö på vår grind :)

Igår var det ju Halloween också och dags för bus eller godis. Som tur är ringde Therese strax innan barnen skulle komma för att förbereda oss med godis, då det visade sig att vi inte hade något kom och springade bakvägen för att förse oss med lite.
Det är ju gulligt med alla barn som faktiskt är utklädda som kommer och ringer på men de som inte är utklädda och bara är ute efter gratis godis kan man gärna vara utan.

Godishäxan Therese


RSS 2.0