Sol och sand

Vilket väder det har varit de senaste dagarna, man vill verkligen inte vara inne. Solen står högt och inte ett moln ser man till....härligt!!!

Idag blev det Brämmen för lite sol, mycket mycket skönt. Härligt att se att man börjar få lite färg på sig i alla fall, även om man önskade att man va brunare, men till slut kanske man är nöjd. Fast så nöjd som man var nyss hemkommen från Thailand kommer man väl aldrig att få vara igen. Misstänker att man kanske måste börja spara undan lite pengar så man kanske kan få åka tillbaka någon vacker dag.

Igår kväll blev det bio med Emelie, "The Proposal" med snyggingen Ryan Reynolds och Sandra Bullock. Den var ritkigt bra måste jag säga, gillade den skarpt. Bitar av filmen var det svårt att sluta skratta, helt vansinnigt roligt. Härligt att se en riktigt bra komedi. =)

Sevärd!!

Har för någon dag sedan även bokat flygbiljetter åt mig och lilleman, vi åker upp till Skellefteå 10 augusti och stannar i 2 veckor. Min gamla klass hade planerat en återträff i augusti så nu kan jag vara med på den. =)

Nä nu är det duschen som gäller, har sand överallt och kände inte för att sanda ner sängen i natt.


Hemska mygg

Usch vilka hemska mygg som flyger omkring här på kvällarna. Va ute för en liten stund sedan för att plantera lite blommor och blev totalt uppäten. Vet inte hur många bett jag ska ha fått på ryggen. Tänkte tända ett myggljus, som faktiskt fungerar måste jag tillägga, men hittade ingen tändare som funkade. Måste väl erkänna att jag fick lite panik eftersom de var totalt galna!!! Hoppas bara vi inte har allt för många i sovrummet i natt...

Såg ju lovande ut

Det som såg så lovande ut idag, blå himmel, solen har varit framme och det har varit riktigt härligt, men så för någon timma sedan drog mörka moln in och sen kom regnet. :( Myggen ska vi inte tala om, de har varit som tokiga idag. När jag sövde Neo till första vilan, höll jag verkligen på att bli uppäten de var fullkomligt galna, vet inte hur många bett jag fått på händerna under de ca 15min jag stod ute med honom. Nu är det bara att hoppas på att en vindpust ska komma och blåsa bort alla elaka moln och mygg för den delen.

Stackaren Fredrik har varit magsjuk i två dagar nu. Vaknade runt 4:30 söndag morgon av att han rusade upp på toaletten och kräktes, sedan dess har han fått springa på toa otaliga gånger. Hela gårdagen sova han i sort sett, så han är bättre idag. Men magsjuka är inget att leka med, håller tummarna på att jag slipper. Fast nu fick vi höra att Anna och Stefan med familj, de vi var hos på midsommar, också trillat dit, så det kan ju ha varit något som vi åt där. Min misstanke ligger på den rökta laxen, själv smakade jag bara lite av den medan Fredrik åt desto mer.

Igår när jag la Neo för kvällen kikade Emelie förbi en snabbis, hon skulle hämta en grej hon hade glömt dagen innan, men typiskt nog missade jag henne helt och hållet. Hon stack in huvudet i Neo's rum och jag trodde han skulle somna fort men det tog lite tid så hon hade hunnit åka innan han somnade. Hon hade i alla fall varit så otroligt gullig och lämnat lite choklad på bänken i köket. Vi hade kvällen innan suttit och pratat om Marabou Sommar, chokladen med jordgubbsbitar i, mmmm så god den var!! Var svårt att hejda sig så att Fredrik också fick smaka. ;)


Mmmmm.....

Midsommar

Ja så har man firat midsommar även i år. Vi hade egentligen inga större planer inför gårdagen förutom att käka potatisgratäng och helstekt fläskfile dvs. Så när vi i torsdags hälsade på ett par kompisar, Anna och Stefan,  blev det hipps vipps bestämt att vi skulle komma ut till dem i deras stuga. Åkte dit lagom till lunch, det var planerat sill-lunch men eftersom varken jag eller Fredrik äter sill så blev det rostbiff och potatissallad för oss, sen hade Anna även gjort en Västerbottensostpaj som var otroooligt god. =) När alla var mätta och belåtna gick vi ner till festplatsen där midsommarstången restes, det var dans och lite lotteridragning. Tyvärr vann vi inget men vad gör väl det.
Neo och Ida, Anna och Stefans dotter, lekte med stenarna på grusgången och busade lite med Idas mormor Karin.  Framåt 17 tiden började det vara dags för oss att åka hem, vi var erbjudna att stanna längre och äta middag där men eftersom det skulle bli så tokigt med läggningen för Neo så valde vi att åka innan middagen. Vi får ta igen det sen när han blir lite större. ;) Väl hemma satte Fredrik igång med maten som en 10 poängare, Neo fick smaka lite också, potatisgratängen gick bra men den lilla biten fläskfile han fick fungerade mer som ett tuggummi.
Resten av kvällen spenderads bara hemma i lugn och ro, skönt även det.

 
1. Stefan, Anna, Karin, Lars-Göran och Fredrik - skålar loss.
2. Vårt lilla busfrö fick en liten klubba, det var ju ändå midsommar.

Spotify here I come! :)

Äntligen, efter ett par veckors sökande efter en invite till Spotify har jag äntligen fått mig en. Eller fick den via en tjej som läst en av de bloggar jag flitigt besöker och som sedan var så vänlig som postade en kommentar här på bloggen om hur jag kunde få en användare.

Tack Kristin!!

Trotsade vädret i alla fall

Jag och lilleman trotsade det tråkiga vädret i eftermiddag och tog oss en promenad. Blev längre än vad jag tänkt men det var så skönt att röra på sig, dock började det regna när jag kommit halvvägs, men det var inte för än vi var bara någon minut hemifrån som det blev mer ihållande. Men lite regn har väl ingen dött av så det är väl inget att orda om.

Pratade med pappa för någon dag sedan då han berättade att de hade haft runt 0 grader upp i stugan. Inte illa, tror även han sa att det hade kommit lite snö men det hade ju försvunnit lika fort som den kom. :)

Nä nu är det nog dags för en dusch.

Tråk-väder :(

Ursch, hatar vädret vi har just nu. Runt 10-13 grader, molnigt och otroligt hög fuktighet, som att det vill regna men saknar sista droppen för att det ska svämma över. :( Man känner sig fuktig och klibbig mest hela tiden, och efter en promenad skulle man behöva en dusch eftersom det känns som man är genomdränkt av svett. Bläääääh!!


Ännu ett försök

Hur många gånger har jag inte sagt det och hur många gånger kommer jag att säga det.....måste skärpa mig med bloggen. Tror att anledningen till mitt bristande engagemang i att uppdatera bloggen är att jag är less på utseendet, är sugen på förändring. Men tills dess att jag gett mig själv en spark i häcken och försökt fixa till designen så ska jag verkligen försöka "stå ut" och uppdatera oftare.

Har just smaskat i mig en liten skål glass, Texas Pecan.... mums så gott!! Dagen har varit lugn, tog en sväng på McDonalds idag, enbart för att vi blev så förtjusta i de nya glasen som man får när man köper en plusmeny. Och efter det en sväng på ÖB. Jag hittar alltid något när jag är på ÖB, men jag måste säga att jag ska försöka bli bättre på att åka dit. Jag menar man tjänar ju faktiskt på att handla artiklar som skurmedel, sköljmedel, diskmaskinstabetter mm där. Det gäller bara att "samla" ihop så man kan köpa på sig ett lager när man åker dit. Nåja, jag är nöjd med vad jag "fyndade".


Bild lånad från McDonalds hemsida.

RSS 2.0