Med en svart sopsäck och lite tejp kan man komma långt

Efter ett par timmar av sömn hör jag plötsligt hur sten träffar mitt sovrumsfönster, ca 20 minuter innan min väckare skulle ringa så kom lill-gubben fram. Eftersom han inte hade nån mobil hade jag pysslat ihop en skylt som jag satte upp på sovrumsfönstret, med bokstäver av svart sopsäck stod det "BLAI" på ett stort vitt papper. (Se det allra första inlägget om ni skulle vilja ha en förklaring till Blai.)  =)  Kan väl inte påstå att det var den vackraste skylten jag sett men det fyllde sitt syfte med bravur. Man får ju inte vara helt rålös heller. :P

Uj uj uj

....kan jag bara säga, magen är sprängfylld med massa god mat och efterrätt. Har just kommit hem från middag med pappa, Eva-Maj, brorsan och Magdalena, vi har firat pappas 60års dag. Lite försenat men så blir det ibland. Det blev middag på Carl-Viktor inne i Skellefteå, oxfilébuffe.......mmmmuuuummmmsssss! Härligt att bara kunna gå och plocka för sig av allt gott. Och på det blev det en bit varm äppelpaj med vaniljglass... Allt jag egentligen vill göra nu är att lägga mig i soffan under en varm filt och bara jäsa ut. ;)
Pappsen fick ett blomsterarrangemang med en liten skoter i och en förstorning av ett kort på honom då han va och jagade björn i Kanada för ett par år sedan.

Ska testa och ringa Fredde på mobilen nu, han åker ju från Gävle nu ikväll. Han ringde innan han for och sa att han mest troligt glömt mobilen på jobbet... Tänkte bara jag skulle ringa och kolla, rätt som det är han mobilen åkt ur fickan och ligger nånstanns i bilen. Annars blir det att ställa väckaren på typ 03:00 och vänta på att han ska komma. :)

image7image8

En kväll utan buss

Har idag sagt hej då till mina arbetskamrater på turistbyrån, på måndag går ett flyttlass ner till Skutskär och på onsdag börjar jag mitt nya jobb som receptionist på ett hotell i Forsmark. Tjejerna var så otroligt gulliga, fick en osthyvel som vi sålt i form av ett renhuvud på själv hyveln liksom - detta var för att jag skulle minnas dem varje morgon. =) Sen fick jag även ett presentkort på Hotel Malmia, en hotellnatt för 2 - detta för att jag verkligen skulle se till att åka upp hit och hälsa på och när jag väl gjorde det skulle jag ha någonstanns att bo och inte behöva passa bussar till Boliden. *hihihi* De är ju bara för söta.

Ska bli spännande med ett nytt jobb, känns otroligt bra att fått ett jobb - även om det bara är för sommaren, på min ansökan och mina meriter. Mina tidigare jobb har ju varit genom praktik från skolan eller liknande. Och sen, hör och häpna, jag kommer köra bil till jobbet. Snacka om kors i taket. ;) Och än mer spännande en ny stad att flänga omkring i, lära sig hitta överallt och så där. Klart det känns lite tråkigt att lämna Boliden/Skellefteå, familj och vänner här, men stället finns kvar och trots allt så är det lätt att hälsa på eller att folk kommer ner till södra Sverige. :) Så alla är varmt välkomna att kika förbi i de sydligare trakterna i sommar.

image13 En bild på osthyveln jag fick av tjejerna på turistbyrån.


Drömma kan man

Har varit och kikat på korten mamma och hennes sambo tog när de var till Thailand för några veckor sedan. Oooo vad man blir avis, såg så jäkla härligt ut. Tänk att bara få strosa på en strand, ta en dopp då man känner för det eller steka sig lite. Skulle vara så underbart. Tja det är väl bara att börja spara och hoppas på det bästa att det blir nån utlandsresa här fram över. Appropå det.....man kanske måste ta och kika på en ny bikini till sommaren.... *hmmmm*

Chockar mig själv

Oj chockar mig själv, två inlägg på en dag eller till och med ett par timmar för att vara korrekt. Nåja, nu ska vi inte ta ut något i förskott, förmodligen är det bara en släng av saknad av att skriva, att höra tangenternas rasslande under fingrarna. Om det nu är pga det så ska jag väl inte sitta här och göra mig själv besviken utan då är det väl bara att rassla på då antar jag. ;)

Som ni kanske ser blev det en liten förändring i bloggen, den har bytt lite utseende. Eller det är väl inte speciellt mycket, men "Under construction" som det stod tidigare kändes lite gammalt så jag kände mig tvingad att hitta på något nytt. Får väl se hur länge den här varar, brukar oftast bli less rätt fort så rätt som det är kanske jag vaknar en morgon, skriver in blogg-adressen och möter ett helt nytt utseende. Då kan det ha varit velmaja som varit framme under natten och ändrat den.

"Don't be a fool, stay in school" som Van Wilder brukar säga. ;p

Bloggkramp

Inser att jag råkat ut för bloggkramp.... Började ju rätt duktigt med att uppdatera bloggen men så blev det som kola under skorna och allt gick segare och segare... (*hihihihi*) Tycker själv det är tråkigt, då man väl har gjort en blogg så varför inte skriva? Ska försöka bättra mig.

Stod och pysslade i köket idag och såg en märklig syn när jag tittade ut genom fönstret. En person gick förbi, klädd i dunjacka och barfota i sandaler. Nåja, man ska väl inte döma men jag måste ju erkänna att det såg rätt lustigt ut. Den värme som varit nu får mig att verkligen längta till sommaren, har aldrig upplevt vårvärmen på det här sättet. Att längta efter varma sommardagar, ljumma sommarkvällar med grillning och en öl. Längtar så det värker i kroppen, känner mig född på nytt och det spritter i kroppen. Härlig känsla.

RSS 2.0