Ett år äldre

Ja då är man alltså ett år äldre, inte för att jag märker nån skillnad men ska systemet envisas så låt gå då......för den här gången. ;p Kommande år kanske man kan komma att behöva mer övertalning för att gå med på det, men det får man oroa sig över senare. Den dagen den sorgen, det är väl så man brukar säga.

Det har i alla fall varit en lugn dag, bjöd jobbarkompisarna på prinsesstårta och eftersom det var min födelsedag idag så kom vi alla fram till att det skulle bli en lugn dag, inte några större projekt. *hihi*

Väl hemma var det dags för tårtbak, började som smått, så kom Fredrik hem och sa att han hade en ide om en tårta. Efter han förklarat den la jag ner mitt projekt och han åkte iväg för att fixa de sista ingredienserna som jag inte hade köpt hem. Slutprodukten ser ni nedan.... Gissa vad tårtan blev döpt till?! "Black and White". =)



Fick faktiskt ett par presenter också. Pengar, blommor och ljushållare i smide. Fredrik present hade inte kommit ännu, är galet nyfiken kan jag väl lugnt säga. De "hintar" han gett gör mig bara mer förvirrad.


Fick även en inflyttningspresent av mamma och Roger.


Lägger även upp lite bilder från hemmet. Köket med sin nya bård och den nya tv'n + tvbänken. Det ska va stort i framtiden, synd bara att vi inte fått soffan än. :/
  

I väntan på tvättmaskinen

Att det alltid ska ta sån jäkla lång tid när man väntar på något, just nu är det tvättmaskinen som aldrig verkar bli klar. Det enda jag just nu vill göra är att få krypa ner i min mjuka svala säng och bara sussa. Först blir det nog ett avsnitt av "That 70's show", vi har börjat se massa avsnitt av den serien, men det är skönt att titta på nåt sånt innan man somnar.

Medan jag väntade på maskinen att bli klar har jag vikt lite tvätt, tvättat av sminket, spelat lite wow, kikat på webbisar på Norrans hemsida - där jag för övrigt hittade min gamla klasskompis. Grattis Maria! :) ...ja det var väl det jag han med.... Nu är det väldigt tyst där nere, ska hålla tummarna och gå ner och hoppas på att maskinen är klar så jag kan hänga upp mina jobb-kläder, sen blir det raskt till toaletten, borsta tänderna och sen hopp i säng.

Nattis

Dags att ta sig i kragen

Måste väl erkänna att nu börjar det verkligen bli dags att ta sig i kragen när det kommer till bloggandet. Men till mitt försvar så............... Nä har egentligen ingenting att skylla på, det är bara jag som är lat, lat, LAAAT!!! Fast man får faktiskt vara det också. ;)

Nu har vi i alla fall lämnat lägenheten till sitt öde. En tråkig tisdags eftermiddag/kväll städade vi i "panik" ur lägenheten det värsta, en tjej ville ha den direkt. Till vår glädje och förmodligen hennes förskräckelse så tog hon lägenheten tidigare mot att hon skulle städa den eftersom vi betalt hyran och står för elen. Jag är nöjd i alla fall.

Här i början av augusti var det dags för Cityfesten i Gävle. Lite fest hos Freddes syrra Therese. Lägger upp lite bilder så ni kan se. Önskar bara jag kunde lägga upp en film, kissar nästan på mig av skratt när jag ser den, Fredde och hans syrra sjunger så vackert med söta helium-röster.

image24
David är inte alls stor i käften........

image25
Therese a.k.a. Fröken Ko-öga

image26
Man kan fråga sig om det är varm sommaräng Fredrik vädrar

Fuktig lördag - i två benämningar

Fy vilket hemskt väder det är just nu, man känner sig mer eller mindre alltid fuktig. Sängkläderna känns som om man just tagit dem ur tvättmaskinen och bäddat sängen. Huvva!!

Ikväll är det dags för utgång, en blöt kväll, eller i alla fall en aningen fuktig skulle jag väl tro. Det är Cityfesten i Gävle i helgen så det blir in och utforska den.

Nu är vi klara och väntar bara på möbler som vi beställt, ett soffgrupp till vardagsrummet som verkar dra ut på tiden. Vardagsrummet är ju klart, tv'n står på plats så det är bara sofforna vi väntar på, känns tråkigt att inte kunna utnyttja det rummet till fullo ännu, men den som väntar på något gott.....
I köket har vi fått upp bården och lampan från IKEA som vi köpte för ett par månader sedan. Kunde inte blivit mer nöjd över köket, ett rum man verkligen trivs i.

Simma lugnt!


RSS 2.0