Ännu en tävling att tipsa om

Vill tipsa om ännu en tävling, hos Fru Evelina även denna gång. =)

Nu kan du vinna ett väggord i trä. Kika in på hennes blogg och tävla du med, men skynda, sista dagen idag!!



Lycka till!

Uff...

Hua....mår inte på topp idag. Åkte på lite förkylning förra veckan tror jag det inte, egentligen inte så allvarlig förkylning utan bara hosta och snuva och det såg ut att börja bli bra. Så igår när Neo var på dagis fick jag infallet att vara lite effektiv och få grejer gjorda som var tänkt att fixas för länge sedan. ...dvs en hel del grejer som skulle upp på vinden. Anledningen varför jag inte gjort det tidigare är att jag varit lite rädd för trappen upp till vinden, en sån här stege som sitter i vindsluckan och som blir ganska stup. Men hur som haver så tog jag mig i kragen och började klättra och efter ett par omgångar började jag bli så morsk att jag till och med vågade mig upp på vinden. =) Har nu i alla fall kånkat upp liggdelen till vagnen, en barnmatstol, badhjälp, ett antal böcker, cd-skivor, urväxta barnkläder och lite annat krimskrams +  att jag städade iordning uppe på vinden så man faktiskt kan vara där uppe...om man absolut vill. Allt gick i alla fall jättebra och jag kände mig jätteduktig som fick så mycket gjort under dagen, dock så kom det som ett bombnedslag när jag skulle sätta mig och äta middag. Då var det som att hela min förkylning kom tillbaka med buller och bång. Ömmade i ryggen, som jag dessutom lyckades stöta till när jag städade under trappen i tvättstugan, fick så att säga undersidan på ett trappsteg rakt över ryggen pga jag reste mig lite för mycket och rätt fort fick jag en lite "bula" eller vad man ska kalla det, men även tjockt mot öronen, lite ont i halsen och kände mig nästan febrig. =( Så idag har varit en rätt lugnt dag, dock har Neo varit ledig från dagis idag...typiskt va, men det har gått bra ändå. Han är ju rätt duktig på att underhålla sig själv nu, fast tanken var att vi skulle in till Jysk och kolla lite men det får bli en annan dag.

Nu ska jag nog passa på att lägga mig i soffan och vila lite under en filt medan Neo tar sig en "nap".

Denna gång kom kameran med =)

Har vid flera tillfällen tänkt att jag skulle ta med mig kameran när jag går och lämnar Neo på dagis på morgonen, speciellt de dagar det har varit frost under natten. Så när han skulle sova i söndags passade jag på, hade förberett kameran kvällen innan, laddat batteri och så där så nu fick jag några bilder. Hade gärna tagit mer men det blev ju så kallt om händerna.

Lägger upp ett par bilder.






Citerar Joey Tribbiani

När jag gick genom Hemköp igår för att handla stötte jag på en stort lager av kakor. Tycker om kakor i alla de olika former och varianter så det är klart att min uppmärksamhet drogs mot dessa. Gissa vad det var?! Jo Ballerina Pepparkaka.... Använder mig av frasen Joey i tv-serien "Vänner" körde med i ett avsnitt: Ballerina - gott, Pepparkaka - gott (fast med det jag tycker är gott... ;) Man måste nog ha hängt med i "Vänner" för att fatta gissar jag.) I alla fall så var dom supergoda så är ni sugna på något gott att smaska på så testa dom här.


Mumma!!!

Vinn ett valfritt smycke

Hittade en tävlig jag vill tipsa om...



"Jag är med och tävlar hos Elin – Ett hus till oss, om ett VALFRITT smycke hos Creative Lounge Webshop! Ta chansen och tävla du med!”

Alla kan vara med och tävla!

Klart!!!

Nu är det äntligen klart!! Igår slog bygg-gubbarna i den sista spiken i listerna och så var golvet klart. HÄRLIGT!! Och vi är såå otroligt nöjda, kul att få en mer "egen" prägel på stället.


1. Före
2. Efter

Längtar!!!

Byggkillarna har hunnit riktigt långt idag med golvet i köket. Längtar så till imorgon då de med största sannorlikhet blir klara. Ska bli så kul att få se hur det blir när hela golvet är lagt, nya vita lister och sparklåda....kan inte vänta!!!

Passa på att vara rosa!

Gulliga Evelina har på sin blogg en tävlig som går i tecknet rosa, passande nu när det är rosa bandet månaden. Gå in på hennes sida och var med och tävla om en jättefin sjal från Dekkorate.

Fru Evelina blogg

=)

Alldeles nyss ringde en av killarna från byggföretaget och dom kommer hit idag. Om jag förstod dem rätt så verkar det som att de kanske kommer börja riva idag. De pratade något om att kanske hämta golvet som vi bestämt oss för så jag håller verkligen tummarna för att de ska sätta igång nu. Visst har det väl funkat rätt bra med den tillfälliga lösning som vi har nu, men tala om att jag saknar diskmaskinen + att det känns aldrig som att man har riktigt städat hemma då det ser ut som det gör just nu. Sen känner man att det är en aning kallare där runt diskbänken eftersom det är ju typ öppet ner mot marken där. *brrrr* Måste bara börja fundera var vi ska ställa undan köksmöblerna då de håller på. Möjligtvis att vi får kasta ut det på altanen under tak eftersom det inte rymms i vardagsrummet... Får klura ut något. Men gissa om jag längtar!!!


Vårt fina golv.......

RSS 2.0