Å iväg bar det.

Så bar det av till Uppsala idag. Kl 14 skulle jag va på Proffice så vi åkte och hämtade Danne där runt 12 tiden och sen brummade vi iväg. Lite rörigt måste jag väl säga att det var inne i Uppsala men Fredrik är van att köra där sen lumpartiden så det löste sig riktigt smidigt. Tack vara min fina karta från Eniro så hittade vi snabbt och enkelt till Proffice också. Intervjun tog väl ca 1 timma, killen va riktigt trevlig och det visade sig att han kom från Luleå. :) Men det är ju typiskt att de alltid ska komma med så dumma frågor, eller de kanske inte är så dumma men.....ÄNDÅ!!! Vi hann med att prata lite skotrar också så det var ju bra....eller nåt.
Tjänsten som jag hade sökt till visade sig redan vara tillsatt men tydligen så händer det titt som tätt att Forsmark söker nya administratörer så han skulle sätta ihop ett cv åt mig utifrån de uppgifter han fick från mötet idag och lämna till dem. Så sen är det väl bara att vänta och se.

Efter mitt möte så vandrade vi lite på stan, pojkarna hade hunnit med att kika i lite affärer och Fredrik lyckades avklara totalt 2 julklappar. Härligt!! Stannade till på en restaurang så jag fick äta mig lite pasta, killarna hade redan käkat. Sen bar det av hemmåt. Kul att se Uppsala även om det blev en snabbis. Får se till att åka dit och shoppa nån dag, skulle va kul.

Nattis


Lusse lelle

Så var det lucia och jul närmar sig med allt större steg. Har inte sett nåt luciatåg men varit och kikat på några kompisars bloggar där deras urgulliga barn varit med i luciatåg så lite stämning får man i alla fall. :) Imorse var det faktiskt vad man skulle kunna kalla vitt på gräsmattan, lite i alla fall.

Fredrik kom hem runt 6:30 tiden imorse efter lusse-bion. 3 filmer hade de sett, "Juno", "Bee Movie" och "We own the night", det hade varit fullsatt i de båda salonger som va öppna och filmerna hade varit bra osså gratis popcorn. ;)

Va förbi hos Fredrik föräldrar i afton, hans pappa Kenneth fyllde år så vi hann med lite fika också. Emelie hade bakat några jättegoda kakor som påminnde som snickerskakor men hade typ mashmallows också. Supergoda. :)

Natti i lusse-natten.

Inget äventyr

Blev inget äventyr idag, de ringde från Proffice på morgonen och meddelade att vi var tvugna att byta dag, så det blir på fredag istället.

Fredrik kom hem idag, en dag tidigare. :) Han och Danne ska nämligen gå på bio-luica vaka som de har här i Gävle varje år. Bion börjar kl 22 och slutar kl 06 och på de timmarna hinner de gå igenom ett par filmer, tydligen skulle de få se 3 smygpremiärer eller nåt liknande så det blir säkert kul för dem, skulle bara vara typiskt om det är nån film som jag också verkligen vill se på bio... Nåja det är smällar man får ta. Själv har jag en tendens att somna under filmerna nu för tiden så pojkarna fick gå själva.

Nä tror jag ska sätta på en kopp te och fixa en macka och bänka mig i soffan.

Lussa lugnt!!

Ut på äventyr

Imorgon är det nya äventyr som väntar. Fick ett oväntat samtal idag från ett jobb jag sökt, så jag ska faktiskt på intervju imorgon. :) Jobbet är som teknisk administratör i Forsmark men intervjun är på Proffice i Uppsala. Det är jättelänge sedan jag sökte jobbet så jag minns faktiskt inte vad det gick ut på, men det ska bli spännande i alla fall. Kul att åka till Uppsala också, inte för att jag har någon aning om vars jag ska men det löser sig nog, får väl om inte annat skriva ut en karta från Eniro så ska nog allt ordna sig. Tråkigt bara att de hörde av sig så sent, annars kanske det hade gått att stuva ihop nåt så jag skulle kunna hinna träffa Jenny. Men det kommer fler tåg, ska nog hinna med det med.

Natti alla små vänner.
>=kram=<

Regn, regn, regn :/

Har inte hänt så mycket helgen som va. I fredags va vi på bio, Guldkompassen, riktigt bra faktiskt, mycket spännande och sevärd. Och eftersom det verkar vara en triologi så är det bara att snällt vänta tills nästa del kommer på bio. :)

Annars så regnar det bara, ingen snö så långt ögat kan se. :( Lite tråkigt, den rätta julstämningen har liksom inte fått infinna sig. Men för att trösta mig har nu bloggen även fått lite jul över sig. Tomten är faktiskt en av tomtarna som är på mina julgardiner jag har i köket... (Se förra inlägget för hela gardinen.)

Fledde fölkyld ;)

Igår kom Fredrik hem från jobbet, skönt att ha honom hemma, tråkigt bara att han åkt på en förkylning. Tät i näsan och massa hosta, tror inte han hade feber men man vet aldrig. "Ni skulle bara veta hur det känns när en man är riktigt förkyld" ;)

Annars har det bara varit lugnt här hemma. I helgen har vi lovat oss att ta i tu med lilla rummet, åtminstonde att gå igenom Fredriks kläder och kasta det som ska kastas. För sen när det är avklarat kan jag grejja där bäst jag vill.

Simma lugnt

Östra Vägen 48 i julskrud

Nu är det verkligen länge sen sist så en rejäl uppdatering är väl att vänta sig.

Vad har hänt sen sist?! Åkte upp till Boliden runt den 14 nov och stannade där lite över en vecka. Det passade sig så bra att den 17 nov var det dop för min kusin Mats och hans fru Sofias yngste son, Albert. Måste säga att det var verkligen en lyckad dag, kul att träffa kusinerna som jag inte träffat på flera år. Mats storasyster Linda-Maria och hennes sambo Jonny + småttningarna Lovisa och Ludvig var också där, inklusive min moster Marianne, även Mats och Linda-Maries pappa Runo var där med sin nya sambo Mariana.
Mats är verkligen oslagbar.... I kyrkan under dopet då prästen frågade vad pojken skulle heta lutar sig min moster mot mig och säger "Ja nu funderade väl Mats 'Ja va fasen var det han skulle heta nu?' " I alla fall så svarade Sofia med hans fulla namn, Albert Mats Johan. Det roliga är att efter dopet, fikat och presentöppningen gick vi fram till Mats så han kunde visa oss vad de fått för presenter. Min mamma kommenterar att det står en söt liten tavla med Alberts alla namn och dess betydelse på bordet. Då säger Mats "Ja jag fick veta först idag vilka namn vi hade bestämt oss för..." Vad kan jag säga, Mats i ett nötskal. :) När allt var klart blev det en snabb visit hem till Mats och Sofia för att se hur de hade byggt om, de höll på med badrummet. Oj så fint det var!! Hörn bubbelbadkar, jättefin duschkabin + bastu. Brorsan sa bara att det var tur Maggan inte följde med, för då hade han blivit tvungen att bygga om badrummet.... ;)
    
1. Min kusin Mats och Albert. 2. Min kusin Linda-Marie med hennes sambo Jonny och dotter Lovisa, Ludvig var på språng större delen av dagen så han va svår att få på bild. 3. Runo, mamma och Roger. 4. Min moster Marianne och Mariana. 5. Mamma och hunden Diva som vi träffade hos Mats, tror både jag och mamma blev lite förtjusta i den lilla krabaten.

Hann även med att träffa Susanna och Maria, jättekul att äntligen få träffas och se deras nya lägenheter. Gick även igenom mina kartonger som står hemma hos Ida och Erik samt kastat det som inte ska vara kvar. Osså bara umgåts med mamma, Roger, pappa, Eva-Maj, brorsan och Maggan. :)

Annars då? Ja vi har ju gått in i december-månad med allt vad det innebär. Östra Vägen 48 i Skutskär har börjat komma i julskrud, julgardiner, ljusstakar och adventsstjärnor är på plats, nu är det bara några tomtar som successivt ska få börja titta fram.
 
1. Gardinerna i köket. Supergulliga tycker jag. :) Tråkigt bara på den gröna gräsmattan utanför.
2. Gardinerna i vardagsrummet.


I lördags va Fredrik iväg på firmafest med sin gamla firma Miiab, hockey, middag och sen Heartbreak. Själv va jag hemma o dolade på, kikade på lite film, spelade o så där. Efter jag lagt mig ringde Tess och behövde barnvakt till Emelie kom. Så jag gick över dit och lustigt nog så började American Pie 2 på TV3, hade sett 1:an tidigare under kvällen och funderade som smått på hur det var 2:an började. Hann se 1 timma innan Emelie och Johan kom och avlöste mig. Vad klockan va när Fredrik snubblade in genom dörren vet jag inte, men bra dragen va han. :) Lät som att han haft en trevlig kväll och det är det viktigaste.

RSS 2.0