Årets första grillning

Så drog mamma fram grillen för första gången i år, mums så gott, fläskefilé med ungsstekt potatis och lite grönsaker + pepparsås. Mumma!! Nu längtar jag bara tills Fredrik börjar grilla hemma, har gör ju så himla goda marinader. åh så gott det ska bli. Man kan ju alltid längta. =)

Fy...skäms...

Ursch och fy vad man skäms att man inte orkar hålla igång med bloggen, men all blogg-tid går till Neo's blogg. Antar att det är helt onödigt att säga att nu ska jag skärpa mig, vet ju hur det brukar sluta, funkar ett par dagar sen är man inne i samma onda cirkel igen. Men försöka kan man ju... =)

Är just nu och hälsar på i Boliden och igår var vi ute på äventyr. Skulle åka till Bjurholm med min pappa och hälsa på farmor, hon har ju inte träffat Neo. Resan dit gick jättebra men hem......... Vi hade lånat brorsans bil, men tyvärr var den lite väl sänkt för den vansinnigt guppiga väg vi körde hem, vilket resulterade i att oljetråget gick sönder och bilen "kaskadspydde" ut all olja. :(
Såg verkligen lovande ut, mitt ute i skogen med en bil som inte funkar och en 8mån bebis i baksätet som låg och sov. Men efter lite funderande och en rejäl promenad för pappa kom han tillsist med en otroligt vänlig själ som hjälpte oss att bogsera bilen samt att vi fick hälsa på hos dom ett tag medan vi väntade på att Roger skulle komma och hämta oss. Roger som dessutom redan hade kört 60 mil idag... Hos den här urgulliga familjen Olosson fick vi både fika och mat och fick träffa några otroligt söta hundar.
Tänk att det faktiskt finns så snälla människor som helt naturligt öppnar sitt hem åt helt okända. =)

RSS 2.0