Slut på påsar?

Kanske ni som jag har svårt att hitta rätt dammsugarpåsar till er dammsugare?! I så fall ska jag ta tillfället i akt och tipsa om hemsidan www.dammsugarpasar.nu. För ett tag sedan tog dammsugarpåsarna slut till vår dammsugare och jag har sökt på alla affärer vi har här i Skutskär utan framgång men så hörde vi reklamen för den här sidan på radion. Knallade in där och tala om att det var smidigt, enkelt att hitta rätt och bra priser. Gjorde en beställning och ca 2 dagar senare hade jag mina dammsugarpåsar i brevlådan. Helt klart en fiffig sida att spara, kommer utan tvekan att lägga till denna till mina favoriter. :)

Kram

En ny kula

Vad ska man säga?! Man får skämmas att man inte duger till att uppdatera bloggen. Mamma har varit på mig ett par gånger om att den inte blivit uppdaterad på länge och nu måste jag ta tag i saken och börja på en ny kula.

Det har ju gått en tid sedan jag gjorde senaste inlägget och det är väl lite nytt som hänt. Kan väl börja med den största nyheten. Vi väntar smått! :) Efter två graviditetstest, varav det ena verkligen inte gick att missförstå kunde vi bara konstatera att en liten är på väg. Berättade för föräldrarna där runt jul, blev en bra julklapp åt dem. 8 januari va jag på inskrivning hos barnmorskan och alla värden såg jättebra ut. Eftersom vi va väldig osäkra på hur långt det var gånget så trodde barnmorskan att jag då hade gått 15 veckor och i och med det var det lite brådis om att boka tid för ultraljud, så det var prio ett på min att-göra -lista dagen efter. Ringde och pratade med en jättegullig tjej på ultraljud men hon tyckte att datumet var allt för osäkert så hon ville jag skulle komma in samma vecka. Så på torsdagen (10 jan) blev det tid för ultraljud. Kissnödig som få var det tillsist mitt namn barnmorskan ropade upp, tyvärr fick vi inte samma gulliga tjej som jag pratade med utan en ragata av dess like, men allt gick bra. Hon såg en liten krabat och konstaterade att första barnmorskan va fel på 4 veckor så vid det tillfället blev det vecka 11 istället. Nu har jag gått 13 veckor och mår bara fint. Har väl mått lite illa, men en frukt eller ett glas vatten så har jag varit på topp igen. Men ursch och fy så trött man varit!! På kvällarna vid 19 tiden har jag praktiskt taget somnat i soffan varje dag, men även det börjar bli bättre. Hormonerna rusar vissa gånger och bara de visar lite känslor på tv kan jag börja stor böla men nån sekund senare är allt bra igen. Lustigt hur det kan vara det där. Det som stör mig mest är dock min täta näsa. :( Vill inte påstå att jag är tät hela tiden utan det kommer och går, främst dock när jag ska lägga mig. Nässpray vill man ju inte ta för mycket av heller... Ska fortsätta att uppdatera allt eftersom tiden går, det lovar jag. :)


Går inte att missförstå va?! ;)

Efter ett par dagar i Boliden över jul, vi hade faktiskt vit jul där, åkte vi tillbaka neröver med fullpackad bil, julklappar och lite flyttkartonger fyllde bilen så vi knappt såg något bakåt. Nyårsafton spenderade vi hemma i lugn och ro, god mat och mysbyxor, vad mer kan man begära. Strax innan tolvslaget klädde vi på oss och gick ut för att kika på fyrverkerierna. Efter ett gäng smällare vänder sig Fredrik mot mig och ler. Börjar med att säga att "Förra året den här tiden sa vi att vi älskade varandra. Vad sägs om att bräcka det?" osså plockade han fram en röd liten ask med två ringar. Så i våra ringar blev datumet 1/1 -08. Några dagar senare åkte vi in till Guldfynd för att välja ut vilka ringar och storlek vi skulle ha. Efter många om och men blev det faktiskt de variant Fredrik valt ut från första början och efter bara någon vecka kunde jag hämta ringarna och nu sitter de där de ska. :)

Måste väl erkänna att jag hade mina aningar om att det kunde gälla ringar eller i alla fall en ring, fast jag trodde till jul/julklapp. Grejen va att jag och Fredriks bästa kompis Daniel va och fikade på stan en dag och efter vi ätit klart och stod i rulltrappan på väg ner till Claes Ohlsons börjar han fråga mig om smycken. Nåt i stil med att han sett mig ha halsband och ibland örhängen men hur var det med ringar?? Han bad mig ta av mig mina vantar så han fick se,själv kunde jag bara småle... Tänkte det hade väl varit smidigare att ta den diskussionen när vi åt då vantarna ändå va av än nu. *hihihi* Men det var ett bra försök i alla fall.

I förra veckan ringde Adecco angående ett jobb jag sökt i Forsmark via dem och igår (måndag 28/1) åkte jag in till Uppsala för att träffa dem. Mötet gick väl rätt bra, det är ju bara så svårt med intervjuer av ett bemanningsföretag, tycker det är lättare att direkt prata med den som anställer. Fick i alla fall möjlighet att träffa Jenny och äntligen hennes yngsta dotter Tilde. Även om det blev en kort träff över lunch så var det jättekul, vi har inte träffats på länge fast än vi ändå bor rätt nära varandra. Får se till det blir oftare. :)

Sköt om er alla, nu är det dags för middag. Lovar att jag ska skärpa mig då det gäller uppdateringen av bloggen och lämna gärna ett fotspår om ni tittat förbi.

Kram

RSS 2.0