Tråkigt måndag med huvudet i det blå

Usch och fy, måndag, en dassig måndag till på köpet. Det är sånt där tråkigt "vitt" väder ute idag bara moln och allmänt tråkigt helt enkelt. Hade det åtminstonde varit lite sol hade man kanske kännt sig lite piggare i alla fall.

Men jag har nåt kul att tänka på i alla fall. Satt och läste genom bloggen nyss och såg just att jag inte gjort  nåt inlägg om det tidigare, mitt huvud är väl uppe i det blå varför jag inte fått in det redan. Jag och Fredrik ska flytta, vi har köpt radhus!! :D Ett jättefint radhus här i Skutskär och vi blir faktiskt grannar med hans syrra. Egentligen är det inget man absolut behöver göra med det innan man flyttar in, men vi har lite planer så vad vi skulle vilja göra. Det som står högst på listan är att öppna upp vardagsrummet lite mer, just nu är det en aning litet och vi skulle vilja ha det lite större i alla fall. Men köket är så otroligt fint, de som bodde där tidigare har smak det kan man lugnt säga, fast det är ändå en del småplock som ska fixas. Fast det känns ändå kul, då blir det mer vårt, man har fått varit med och gjort något på det liksom. Huset är på ca 94 kvm, 4 rum och kök + en liten gräsplätt på baksidan. Redan 1juli får vi börja flytta in, de som säljer har redan flyttat ut i stort sett så det känns jättekul att få vara där i sommar.

Här är några bilder från huset, det är tagit med mobilen så kvalitén är inte så bra men något att titta på i alla fall. :)

  
Köket och matdelen.

 
Altan och baksidan som man kommer ut på via köket. Det är en vit syren som pryder den lilla gräsplätten.

 
Vardagsrummet som är väldigt litet, det var svårt att få en bra bild.

   
Sovrummet, mellerstarummet och det minsta rummet, alla dessa rum ligger på övervåningen.

Igår va vi och köpte utemöbler att ställa upp på altan, åkte till en butik som heter Owe Janssons i närheten av Valbo. Kan ju bara säga att där fanns det utemöbler!!! Hur mycket som helst....det var lite svårt att bestämma sig där ett tag. ;) Men det blev i alla fall ett bord med två stolar och en soffa, längtar att ligga och småslumra i soffan i sommar.

Så nu vill man bara komma igång och flytta och få allt klart, sen får alla komma och hälsa på. :)

Kommentarer
Postat av: Magda

Hej!!
Fasen så avis jag är att ni får flytta nu snart =P Men men vi kommer väl in i huset senast i sep iaf! Sen lär bli tapetsering och göra om köket!
Vi får väl planera när vi kan komma och hälsa på!!

2007-06-18 @ 13:05:33
URL: http://blogg.passagen.se/minclra
Postat av: Jenny

Men åh så fint det verkar! Där kommer ni att få det toppen. Det är jag alldles övertygad om. Vad avis jag blir på det finfina köket. Vårt skulle behöva fräschas till men det får bli längre fram då plånboken tillåter det!
Lycka till med flytten. Det är ju inte så länge kvar nu!
Kram Jenny

2007-06-21 @ 08:34:44
URL: http://husetochbarnen.blogg.se
Postat av: Jenny... igen...

Glad midsommar på er!

2007-06-22 @ 14:16:54
URL: http://husetochbarnen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback