Thaiboxning och neonrosa skyltar

Det borjade med en middag i godan ro som till sist blev ratt stressig pga var skjuts till baten som skulle ta oss till Koh Phangang for Full Moon Party stod och vantade pa oss, ca 30 min tidigare an vad vi hade bestallt. Efter en skumpig resa med bat over vagor som kandes som 20 meter hoga borjade vi sakta ner och man horde ett valdigt dunkande, rave musik och lampor som blinkade, vi hade antligen kommit fram till festen. 100 tals manniskor vandrade pa standen, vissa med neonlysande malningar pa kroppen, vissa med drinkar i form av hinkar med sugror och andra bara satt pa standen och tog in allt som hande omkring dem. Kikade pa lite akrobater som jonglerade och annat med eld, lysnade pa musiken, at lite mat och bara satt pa standen och myste i varmen. Nar vi val skulle hem fick vi vada ut en lang bit till baten pga den inte kunde ta sig narmare land, lite lackert maste jag saga, visst blev vi blota men det var lite charmigt. Batresan tillbaka till koh Samui gick battre, han korde betydligt lugnare den har gangen....men da ska vi inte tala om taxichaffisen..... Han maste ha varit biltjuv i sitt tidigare liv, 20 ganger om. Det var den varsta bilresa jag nagonsin varit med om, inga balten fanns i bussen heller. Men fram kom vi i alla fall...

Vi hade forst tankt stanna har i 6 dagar men sa har vi lart kanna en kille pa hotellet som heter Phichai, sa vi fick ett riktigt bra pris av honom vilken gjorde att vi kommer stanna har 6 dagar till. :)

Kort vattenskoter har vi ocksa hunnit med och kikat pa Thaiboxning, har hort en bil kora runt med reklam med denna thaiboxning var enda dag sa vi var ju bara tvugna att kolla vad det rorde sig om. Maste val erkanna att det var lite laskigt att se nar vissa av killarna gick ner, knockout, men det var anda intressant.

Mopparna vi hade hyrt bytte vi mot en chopper igar och akte en svang runt on. Kikade pa Buddhas morfar och Big Buddah. :)

Det roliga ar att vi har borjat hitta ratt bra har i Chaweng Beach, ibland lyckas vi ta av pa fel avfartsvag, vagen kantas rosa neonljus och man hor alla "latta flickor" skricka "Hello hello!!" och kommer upp pa fotter fortare an Nalle Puh pa honung. Fast aven om vi tagit otaliga resor genom stan sa kanns det som att man hittar nya stallen hela tiden, vilket ar kul, nya restauranger och nya butiker.

Vi har aven hunnit med ett par dagar med sol vid poolen och bad i havet. Aven om havet ar oslagbart maste jag saga att poolen kommer tatt efter. Och duschen intill pollen har blivit var basta van tror jag. Gar nastan hellre dit och duschar an anvander duschen i var bungalow. Den ar sa otroligt sval och skon, har hant flera ganger att vi tagit en nattlig dusch efter vi kommit hem fran en kvall pa stan.

Kan varmt rekommendera Chaweng Beach for alla som funderar pa att aka till Thailand.

Puss pa er alla dar hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback