Delvis lugn helg

Helgen har varit lugn. Fredrik kom hem redan på onsdag kvällen, eller natt snarare, själv jobbade jag torsdag och fredag men det är ändå skönt att komma hem och han finns där. Lördag blev det däremot utgång. Vi började med att käka middag på Church Street med Danne och hans kusin Sofie. De har ju så vansinnigt god mat där, hörde att de tydligen kommer starta en till restaurang i Gävle och ev att det kommer bli en hel kedja av restauranger. Kommer Church Street till en stad nära dig måste du bara testa det. Maten är otrolig och bara hela besöket är en upplevelse. :) Sheriffen med revlovern i hölstret svassar omkring i lokalen och småpratar med gästerna. En servitris i tidsenliga kläder kommer och kastar ett gäng oskalade jordnötter på bordet medan man funderar på menyn. Skalet av jordnötterna ska dock inte samlas ihop i en prydlig hög på bordet, nej då, det sopar du bara ned på govlet. (Gissa om det går emot ens principer när man är där första gången...) Runt 21-22 tiden på kvällen intar saloonflickorna (servitriserna) bardisken, då är det can can för hela slanten.
För den som är nyfiken www.churchstreetsaloon.se.

Efter Church Street blev det Pitchers, en pub i engelsk stil, lite sport-pub typ. Alla satt i totalt paltkoma efter maten, efter någon timma eller två kom vi fram till att antingen sätter vi stopp för kvällen eller så drar vi igång. Det sist nämnda vann tydligt och alla med möjlighet började beställa in drinkar efter drinkar. Fredrik gick ut hårt 3 st 6:or Fishermans Friends-shots och en starköl, Sofie och Danne beställde också något att dricka. Själv tog jag en alkoholfri drink som var det godaste jag smakat på länge måste jag säga. Tillslut blev det dags att vandra vidare, Heartbreak stod på tur. En vansinnig kö, men det gick rätt fort att komma in ändå. Mycket folk var det i alla fall, sprang tillsist på Tessan och hennes kompis Catrine. Glad i hågen som Tessan va börja hon pussa på magen, hon skulle ju få bli FASTER!!! Fast konstaterade sen att faster lät ju så gammalt, smällar man får ta. ;P

Söndagen var rätt lugn med tanke på att jag hade en sambo som mådde som han förtjänade. Det blev en pizza och film och sen va vi rätt nöjda med helgen.

Tänkte bara lägga upp en liten mag-bild också. Bilden är från v23 men jag är i v25 nu.

Kommentarer
Postat av: Anonym

NU kom det en magbild =) Fint!

2008-04-14 @ 21:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback