Underbart och stärkande i fjällen

Ja nu har det gått ett tag igen, fattar inte hur man lyckas men dagarna bara springer iväg.


Nu har vi i alla fall varit hemma ett par dagar sedan vi kom hem från vår tripp i fjällvärlden. Eftersom varken jag eller Fredrik åkt den väg upp till Dikanäs tidigare som vi bestämt oss för att ta lånade vi en GPS av Fredrik gamla jobbarkompis. Snacka om smidigt, ibland surrade hon lite väl mycket men annars var den verkligen bra att ha, hade nog inte hittat utan den. Eller jo det hade vi väl men fasen så mycket smidigare ialla fall.


Åkte upp på skärtorsdagen och va väl uppe runt 20 tiden kanske, en sväng förbi mormor för att säga hej till henne + mamma och Roger. Har inte träffat mormor på nästan 2 år så det var jättekul. Där hittade vi även gamm-gubben lillebror. Han hade halkat och sträckt sig i ryggen när han skulle dra igång skotern så han va där för behandlig. I stugan var allt som det skulle i alla fall, mycket snö, precis som det ska vara. :) Efter lite fika och massa surrande med farsan, brorsan och Maggan var det bara att bädda i ordning och sen i säng. De 4 följande dagarna bestod av skoterkörning och vi hade sån vansinnig tur med vädret att det var strålande sol alla dagar. Härligt! 3 av dagarna blev fjällturer och sista dagen åkte vi på Virisen, Fredrik va ju tvungen att få en lite längre körning i alla fall. :)

Fredrik blev glatt överraskad att det var så mycket fjäll, man är ju så van med det själv att det är kul att se någon annan bli så förundrad över det, men jag håller ju med, det är otroligt vackert. Pappa som är uppe tidigt på morgonen lyckades fånga temperaturen vid 06 tiden.... -33 grader, typiskt med utedass. Så det var bara att knipa igen och vänta på mildare tider.

    
1. Burrr, kallt!!! Tillbaka under täcket. (Bilden tagen med mobiltelefon.)
2. Mamma och Roger.
3. Det är tur man är så jävla snygg när man är ute så här, tur man inte är ensam. ;) Jag, morsan, Maggan och gamm-gubben lillebror.
4. Peter och Fredde som "gått ner" sig i snön.
5. Pappa, förste kaffekokare.

   
Några vybilder och tillsist en avslutande påskbild. Brorsan i full skotermundering på bob. :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback