Ny medlem

Jaha så har man blivit medlem i den exklusiva 30-klubben. Ansökan skötte sig av sig själv, behövde inte lyfta ett finger, det var bara att följa med tidens våg och infinna sig när klockan var slagen. Enda kravet för att få bli ny medlem var att man hädanefter när någon frågar om den hemliga siffran att man börjar med en 3:a, sen vad man väljer att avsluta med är upp till var och en men jag kör nog med en 0:a ett bra tag framöver. ;) Någonstanns i sorlet av röster hör man vid ett tillfälle, "Nu är du närmare 40 än 20", ja det är väl bara att acceptera, fast då kan jag kontra med att man fortfarande får via leg på Systembolaget.

Fick första presenten av Neo vid 4 tiden på morgonen, då kände han inte för att hålla på överraskningen så mycket längre utan sjöng den finaste av alla gratulations-sånger av alla. Presenten han så stolt gav mamma var en alldeles ny och smaskig bajsblöja, vad annars kan en mamma vilja ha....

På aftonen kom Fredriks föräldrar, lilla syrra och Danne för att agera testpersoner för den experimentella tårtan som blev uppdukad på bordet. Vad jag vet lever alla än idag så det verkar ha gått vägen i alla fall. *puh* Ingen sång men blommor och blader fyllde köket och lite senare hördes även gitarrsträngar forma toner till Bamse-sången.

Fick för första gången blommor via blomsterbud. =)

 
Buketten som kom med blomsterbud från mamma och Roger. Även Neo fick en liten bukett eftersom han blev 1 månad igår.

 
1. Ytterligare en blomma som kom med blomsterbud, från Therese, Kevin och Jimmy.
2.Blommorna från Emelie, Meit och Kenneth.

 
1. Buketten från Danne.
2. Det passande kortet Danne hittade. På framsidan står det "Med varmt deltagande i din svåra stund" och insidan ser ni kanske själva. =)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback